Δελτίο τύπου για την πραγματοποίηση εκδήλωσης βράβευσης των σχολείων που διακρίθηκαν στον διεθνή μαθητικό διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους: “Ένας πλανήτης, μια ευκαιρία”

 

  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ (ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF

 

  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ (ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) ΣΕ ΜΟΡΦΗ WORD

 

Πληροφορίες:

 

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, 2321047515,   serreschools@gmail.com
Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, 2103300309,   kinfest@dra.forthnet.gr
Πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα (Μορφωτικό Γραφείο –Σπίτι της Κύπρου), τηλ. 2103734934,   spiticy@otenet.gr
Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης ΥΠ.Π.Ε.Θ., τηλ. 2103443820,   edutv@minedu.gov.gr

 

ΘΕΜΑ: «Δελτίο τύπου για την πραγματοποίηση εκδήλωσης βράβευσης των σχολείων που διακρίθηκαν στον διεθνή μαθητικό διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους: “Ένας πλανήτης, μια ευκαιρία”.

 

Τη Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 και ώρα 11.00 το πρωί πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Δασκάλων (Αγλαντζιά Λευκωσίας), η εκδήλωση βράβευσης των κυπριακών μαθητικών ταινιών που διακρίθηκαν στον 2ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους.

 

Ο διαγωνισμός οργανώνεται για έκτη συνεχή χρονιά από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του ΥΠ.Π.Ε.Θ., την Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο –Σπίτι της Κύπρου και την ΕΡΤ και απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών σχολείων (Δ΄- Ε΄- Στ΄ δημοτικού), Γυμνασίων και Λυκείων της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας, δημόσιων και ιδιωτικών.

 

Στην εκδήλωση βράβευσης συμμετείχαν μαθητές και εκπαιδευτικοί των κυπριακών σχολείων που διακρίθηκαν με σκοπό να παραλάβουν τα βραβεία τους και να παρουσιάσουν τις ταινίες μικρού μήκους που δημιούργησαν.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Δασκάλων.

 

Η κυρία Αίγλη Παντελάκη, Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, κήρυξε την έναρξη της εκδήλωσης.

 

  tmk1   tmk2

 

 Ο κ. Φίλιος Φυλακτού, Πρόεδρος της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Δασκάλων, χαιρέτισε τους μαθητές και εκπαιδευτικούς της εκδήλωσης.

 

  tmk3   tmk4

 

Η εκπρόσωπος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, κυρία Σοφία Χαραλάμπους, σε μία από τις απονομές.

 

  tmk5

 

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, κ. Ξενοφώντας Παπασταμόπουλος

 

  tmk6

 

Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, κ. Πούλιος Ιωάννης, εκπαιδευτικός, υπεύθυνος σχολικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών.

 

  tmk7

 

Ο κ. Ανδρέας Θεοδωρίδης, Επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του 2ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους.

 

  tmk8

 

Η κυρία Άννα Βιολάρη, Πρώτη Λειτουργός Εκπαίδευσης.

 

  tmk9

 

Η κυρία Μαρίνα Στεργίδου, Επιθεωρήτρια Δημοτική Εκπαίδευσης.

 

  tmk10