Συγχαρητήρια Επιστολή

Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι/σες

 

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών έχει πολλάκις τονίσει με την στάση και την σύμπραξή της την τεράστια σημασία που έχει για την σχολική ζωή η υλοποίηση δημιουργικών δράσεων. Ο χώρος της Προσχολικής Αγωγής προσφέρεται ιδανικά για την εκπόνηση ποικίλων δραστηριοτήτων, που προωθούν τις δεξιότητες των μικρών μαθητών και η Διεύθυνση μας έχει στο δυναμικό της δραστήριους εκπαιδευτικούς, που αναλαμβάνουν καινοτόμες δράσεις και αξιόλογες πρωτοβουλίες. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, το ανθρώπινο δυναμικό των Νηπιαγωγών της 17ης Περιφέρειας Π.Α. Ν. Σερρών, έχοντας την στοχοθεσία του ΔΕΠΠΣ σαν οδηγό, συνεχίζει να υλοποιεί παιδαγωγικά, δημιουργικά προγράμματα , διεκδικώντας συχνά διακρίσεις και βραβεύσεις.

 

Τη σχολική χρονιά 2012-2013, η εκπαιδευτικός κα Πηνελόπη Καλαμπαλίκα συμμετείχε με τους μικρούς μαθητές του 6ου Νηπιαγωγείου Σερρών στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα World of childhood του etwinning. Η ομάδα του etwinning, μετά την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού προγράμματος, βράβευσε το 6ο Νηπιαγωγείο, τους μαθητές και την εκπαιδευτικό με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την εργασία τους στο έργο eTwinning “World of childhood”.

 

Η βράβευση αυτή που ξεπερνά τα σύνορα του Νομού και της χώρας μας, αποτελεί την καλύτερη αναγνώριση προσπάθειας για τους μαθητές και την εκπαιδευτικό, κα Καλαμπαλίκα Πηνελόπη.

 

Η Διεύθυνση Π.Ε Σερρών συγχαίρει θερμά τους μαθητές και την κα Καλαμπαλίκα Πηνελόπη και εύχεται να ακολουθήσουν και άλλες εξίσου σημαντικές βραβεύσεις σε αξιόλογες εκπαιδευτικές πρακτικές.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ

 

Αναστάσιος Λυμπούδης