Διοργάνωσης επιμορφωτικής ημερίδας

Σας ενημερώνουμε ότι διοργανώνουμε σε συνεργασία με το ΕΚΦΕ Σερρών, επιμορφωτική ημερίδα που αφορά τους/τις εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στις Ε΄ και Στ΄ τάξεις των σχολείων της  περιφέρειάς μας, η οποία προγραμματίζεται να γίνει στις 15 Ιανουαρίου 2014 ημέρα Τετάρτη στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Σερρών (1ο Γυμνάσιο Σερρών, Λ. Παπαπαύλου  30, τηλ: 2321022864) και ώρες 8.30΄ έως 13.30΄.

 

Τα θέματα της ημερίδας αφορούν:

 

« Οι αντιλήψεις των μαθητών για τα φυσικά φαινόμενα και η σημασία τους για τη διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών» εισηγήτρια Ρέλλου Μαρία, Σχολική Σύμβουλος Π.Ε. 4ης Περιφέρειας Σερρών,

 

«Πειράματα με απλά υλικά για το μάθημα των Φυσικών Επιστημών των Ε’ και ΣΤ’ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου: Θερμότητα, Ηλεκτρισμός και Ηλεκτρομαγνητισμός» εισηγήτρια Γιαννογλούδη Ελένη, δασκάλα- φυσικός μέλος του ΕΚΦΕ Σερρών.

 

Οι μαθητές/τριες των Ε΄& Στ΄ τάξεων δεν θα έχουν μάθημα τη συγκεκριμένη ημέρα. Οι Διευθυντές/τριες των σχολείων θα ενημερώσουν έγκαιρα τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών για την αποφυγή δημιουργίας προβλημάτων στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

 

Η μετακίνηση των εκπαιδευτικών θα γίνει χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.

 

Η Σχολική Σύμβουλος

 

4ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ν. Σερρών

 

 

ΡΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ