Διοργάνωση ενδοσχολικής επιμορφωτικής συνάντησης

Σας ενημερώνουμε ότι έχει προγραμματιστεί και έχει εγκριθεί από την Περιφερειακή Διεύθυνση Π. & Δ. Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με την παραπάνω σχετική, η διεξαγωγή ενδοσχολικής επιμορφωτικής συνάντησης με θέμα: «Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός». Το θέμα θα εισηγηθούν:

 

  • Ευδοκία Χρηστομάτη, Εκπαιδευτικός υπεύθυνη Παρατηρητηρίου για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Σερρών: «Ο ρόλος του Παρατηρητηρίου για την πρόληψη και αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας και του εκφοβισμού στο σχολείο»

     

  • Πλατή Ελένη, Ψυχίατρος: «Σχολική βία. Μέτρα αντιμετώπισης»

     

Η επιμορφωτική συνάντηση θα διεξαχθεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σιδηροκάστρου στις 7 Μαρτίου 2013 ημέρα Παρασκευή και ώρες 12.00΄ έως 14.00΄. Οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν στις 11.30΄ και θα συμμετέχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου. Το ολοήμερο τμήμα θα λειτουργήσει κανονικά.

 

Λόγω της σημαντικότητας του θέματος και καθώς η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού καλούνται να συμμετέχουν στην επιμορφωτική συνάντηση και οι Διευθυντές και Διευθύντριες των σχολείων της 6ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας καθώς και ο εκπαιδευτικός που έχει οριστεί υπεύθυνος για την ενδοσχολική βία και εκφοβισμό σε κάθε σχολείο.

 

Η μετακίνηση των εκπαιδευτικών θα πραγματοποιηθεί χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο.

 

Ο Σχολικός Σύμβουλος

 

6ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ν. Σερρών

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ