Συγχαρητήρια επιστολή

Καταρχήν θα ήθελα να απευθυνθώ σ’ όλους τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς και να σας ευχηθώ «Χρόνια Πολλά» μιας και λόγω προβλημάτων του Π.Σ.Δ. δεν πήρατε το μήνυμα μου, επ’ ευκαιρία της εθνικής μας εορτής.
Επιπλέον, θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου «συγχαρητήρια» στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς (γυμναστές, δασκάλους κ.λπ.) των τμημάτων παρέλασης όλου του νομού και τους μαθητές που πήραν μέρος στην παρέλαση. Πράγματι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, τα τμήματα παρέλασης της Α/θμιας Εκπ/σης αποκόμισαν άριστες κριτικές και δέχθηκαν από όλους συγχαρητήρια για την εικόνα που παρουσίασαν τα τμήματα μας.
Όμως, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και θα παρακαλούσα τους συναδέλφους γυμναστές, ιδιαίτερα της πόλης των Σερρών, ν’ ασχοληθούν καθ’ όλην τη διάρκεια του έτους με κάποιες λεπτομέρειες, έτσι ώστε την επόμενη φορά να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι.
Γνωρίζω ότι υπάρχουν προβλήματα έλλειψης χρόνου και κυρίως χώρου, ιδιαίτερα σ την πόλη των Σερρών, τα οποία δεν επιτρέπουν την άρτια προετοιμασία των τμημάτων παρέλασης και των μαθητών που συμμετέχουν σ’ αυτά.  Όμως πάντα υπάρχουν τρόποι επίλυσης τέτοιων προβλημάτων , όταν κατανοούμε το πρόβλημα και υπάρχει βούληση επίλυσης. Εξάλλου, ο Διευθυντής κάθε σχολείου και η Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Σερρών είναι στη διάθεση του καθενός για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Δ/ντης
Α/θμιας Εκπ/σης Σερρών

Αναστάσιος Λυμπούδης