Επιμορφωτική δράση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου Καθηγητών Πληροφορικής Σερρών και σε συνεργασία με τα γραφεία σχολικών δραστηριοτήτων των διευθύνσεων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου 2015 επιμορφωτική δράση για μαθητές έκτης δημοτικού και πρώτης γυμνασίου των σχολείων ευθύνης μας. Επιμορφωτής στη δράση αυτή θα είναι ο κ. Σφακιανάκης που είναι επικεφαλής στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας. Η δράση θα γίνει στις 12 Ιανουαρίου 2015, ώρες 11.00-12.30 στο δημοτικό θέατρο ΑΣΤΕΡΙΑ του Δήμου Σερρών.

 

Για τον καλύτερο προγραμματισμό της δράσης, παρακαλούμε όσα σχολεία ενδιαφέρονται να μας δηλώσουν (τηλεφωνικά στο 2321047515 ή με ένα email στο serreschools@gmail.com) τα ακόλουθα στοιχεία: σχολική μονάδα, τμήμα (μόνο της έκτης τάξης), αριθμός μαθητών, αριθμός εκπαιδευτικών. Η ενημέρωση αυτή προς τη διεύθυνσή μας πρέπει να γίνει μέχρι την Παρασκευή 28/11 (ως τις 11.00 το πρωί) γιατί τα στοιχεία αυτά μας ζητήθηκαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

 

Σας ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα επιδιωχθεί να συμμετέχουν μαθητές από όλη την Περιφερειακή ενότητα (αυτό σημαίνει ότι ένας σημαντικός αριθμός θέσεων θα προβλεφθεί για τα περιφερειακά σχολεία).

 

Ο Δ/ντης

 

Α/θμιας Εκπ/σης Σερρών

 

Παπασταμόπουλος Ξενοφών